Lokaal & Sociaal zoekt vrijwilligers!
Amsterdamse ouderen wonen steeds langer zelfstandig. Veel ouderen hebben echter geen vrienden of familie in hun omgeving die hen kunnen helpen wanneer dit nodig is. Wil jij Amsterdamse ouderen ondersteunen in hun zelfredzaamheid en ervoor zorgen dat men nog steeds zelfstandig kan blijven wonen? Word dan vrijwilliger bij Lokaal & Sociaal!

Stichting Lokaal & Sociaal
Lokaal & Sociaal ondersteunt Amsterdamse ouderen sinds maart 2015 door middel van de boodschappenservice. Hierbij hebben wij diverse samenwerkingsverbanden, waar actief cliënten naar ons worden doorverwezen. Met de boodschappenservice kunnen ouderen eenvoudig hun vertrouwde boodschappen blijven ontvangen en laten we onze klanten vrij in hun keuze; men kan bij ons boodschappen bestellen van zelfgekozen (buurt)winkels, welke thuis worden bezorgd, uitgepakt en opgeborgen.

Ook zijn we met het Sociaal Service Centrum diverse nieuwe diensten gestart om ouderen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Zo kan men bij ons, naast de boodschappen, terecht voor kleinschalige klusjes in en om het huis, voor hulp in het huishouden, voor het uit handen nemen van de was en voor hulp bij het gebruik van smartphones, internet, e-mail en social media.

Wegens toenemende drukte zoekt Lokaal & Sociaal versterking van het team.

De functie
Als Hulp in het Huishouden zorg je er samen met een collega voor dat onze klanten een schoon en leefbaar huis hebben.

De werkzaamheden
De Hulp in het Huishouden zal schoonmaakwerkzaamheden bij onze klanten thuis uitvoeren. Denk hierbij aan stofzuigen, dweilen, het bed opmaken, het toilet schoonmaken, vuil buiten zetten, etc. Dit doe je samen met een collega.

De vereisten
Je werkt nauwkeurig, houdt van schoonmaken en bent bereid om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen op onze kosten.

De werktijden
De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:00. We hanteren hierbij een minimum van één dag per week (8 uur).

De vergoeding
Als vrijwilliger bij Lokaal & Sociaal ontvang je een vrijwilligersvergoeding van €12,- per gewerkte dag.

Doorstroommogelijkheden
We werken samen met diverse zorgpartijen die naarstig op zoek zijn naar betrouwbaar personeel. Bij gebleken geschiktheid kan je daarom doorstromen naar een betaalde baan bij een samenwerkingspartner van ons!

Word vrijwilliger
Wil jij een bijdrage leveren aan het welzijn van Amsterdamse ouderen? Wil je je vaardigheden ontwikkelen en ervoor zorgen dat ouderen langer zelfredzaam blijven? Wil je bovenal deel uitmaken van een geweldig team, met uitzicht op een betaalde baan? Meld je dan aan als vrijwilliger en mail ons via info@lokaalsociaal.com!

word lid van de Lokaal & Sociaal boodschappenservice

Waarom

Lokaal & Sociaal hecht waarde aan het ondersteunen van de Amsterdamse maatschappij. Waarom we dit doen leggen wij u graag uit.

Lees meer

Voor wie

De boodschappenservice van Lokaal & Sociaal biedt ondersteuning aan Amsterdamse ouderen van 65 jaar en ouder.

Lees meer

Het team

De mensen achter Lokaal & Sociaal zetten zich met passie in om u optimaal te ondersteunen. Ontmoet onze steunpilaren.

Lees meer