Lokaal & Sociaal zoekt vrijwilligers!
Amsterdamse ouderen wonen steeds langer zelfstandig. Veel ouderen hebben echter geen vrienden of familie in hun omgeving die hen kunnen helpen wanneer dit nodig is. Wil jij Amsterdamse ouderen ondersteunen in hun zelfredzaamheid en ervoor zorgen dat men nog steeds zelfstandig kan blijven wonen? Word dan vrijwilliger bij Lokaal & Sociaal!

Stichting Lokaal & Sociaal
Lokaal & Sociaal ondersteunt Amsterdamse ouderen sinds maart 2015 door middel van de boodschappenservice. Hierbij hebben wij diverse samenwerkingsverbanden, waar actief cliënten naar ons worden doorverwezen. Met de boodschappenservice kunnen ouderen eenvoudig hun vertrouwde boodschappen blijven ontvangen en laten we onze klanten vrij in hun keuze; men kan bij ons boodschappen bestellen van zelfgekozen (buurt)winkels, welke thuis worden bezorgd, uitgepakt en opgeborgen.

Ook zijn we met het Sociaal Service Centrum diverse nieuwe diensten gestart om ouderen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Zo kan men bij ons, naast de boodschappen, terecht voor kleinschalige klusjes in en om het huis, voor hulp in het huishouden, voor het uit handen nemen van de was en voor hulp bij het gebruik van smartphones, internet, e-mail en social media.

Wegens toenemende drukte zoekt Lokaal & Sociaal versterking van het team.

De functie
Als medewerker Klusservice wordt je samen met een collega verantwoordelijk voor het uitvoeren van klussen bij onze klanten thuis.

De werkzaamheden
De medewerker Klusservice zal kleinschalige klusjes en onderhoud uitvoeren in en om het huis van onze klanten. Denk hierbij aan het in elkaar zetten van kastjes, het witten van muren, spullen bij het grofvuil zetten, werkzaamheden in de tuin, etc. Dit doe je samen met een collega.

De vereisten
Je bent handig, hebt ervaring met dergelijke klussen en bent bereid om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen op onze kosten.

De werktijden
De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:00. We hanteren hierbij een minimum van één dag per week (8 uur).

De vergoeding
Als vrijwilliger bij Lokaal & Sociaal ontvang je een vrijwilligersvergoeding van €12,- per gewerkte dag.

Word vrijwilliger
Wil jij een bijdrage leveren aan het welzijn van Amsterdamse ouderen? Wil je verder je vaardigheden ontwikkelen en ervoor zorgen dat ouderen langer zelfredzaam blijven? Wil je bovenal deel uitmaken van een geweldig team? Meld je dan aan als vrijwilliger en mail ons via info@lokaalsociaal.com!

word lid van de Lokaal & Sociaal boodschappenservice

Waarom

Lokaal & Sociaal hecht waarde aan het ondersteunen van de Amsterdamse maatschappij. Waarom we dit doen leggen wij u graag uit.

Lees meer

Voor wie

De boodschappenservice van Lokaal & Sociaal biedt ondersteuning aan Amsterdamse ouderen van 65 jaar en ouder.

Lees meer

Het team

De mensen achter Lokaal & Sociaal zetten zich met passie in om u optimaal te ondersteunen. Ontmoet onze steunpilaren.

Lees meer