Vanuit de overheid is er een tendens gaande waarbij mensen steeds vaker op zichzelf zijn aangewezen. Zo verdwijnen er in Amsterdam thuiszorg plaatsen, worden verzorgingshuizen gesloten en worden ouderen gemotiveerd om langer zelfstandig te blijven wonen.

Lokaal & Sociaal stimuleert keuzevrijheid

Omdat niet iedereen, vanwege hun persoonlijke situatie, even zelfredzaam of mobiel is, ondersteunt Lokaal & Sociaal hen met de boodschappenservice.

Op deze manier kunnen Amsterdamse ouderen langer zelfstandig blijven wonen en nog steeds hun vertrouwde boodschappen ontvangen.

Verse, zelfgekozen boodschappen voor iedereen toegankelijk

Maar ook als u, als 65-plussers, vanwege tijdgebrek of andere omstandigheden geen gelegenheid heeft om boodschappen te doen, bent u van harte welkom om gebruik te maken van onze diensten.

Met de boodschappenservice hopen wij Amsterdamse ouderen te voorzien van verse, zelfgekozen boodschappen en zodoende bij te dragen aan het gevoel van vrijheid.

Meer informatie over de boodschappenservice

Lees meer over de boodschappenservice en de kosten of ervaar zelf het gemak van de boodschappenservice en word klant.

word lid van de Lokaal & Sociaal boodschappenservice

Waarom

Lokaal & Sociaal hecht waarde aan het ondersteunen van de Amsterdamse maatschappij. Waarom we dit doen leggen wij u graag uit.

Lees meer

Voor wie

De boodschappenservice van Lokaal & Sociaal biedt ondersteuning aan Amsterdamse ouderen van 65 jaar en ouder.

Lees meer

Het team

De mensen achter Lokaal & Sociaal zetten zich met passie in om u optimaal te ondersteunen. Ontmoet onze steunpilaren.

Lees meer