Omdat de maatschappij steeds meer op zichzelf is aangewezen, willen wij in eerste instantie met onze dienstverlening ondersteuning bieden aan hen die het meest baat hebben bij een boodschappenservice; de Amsterdamse ouderen.

Dit doen wij omdat ouderen over het algemeen minder mobiel zijn en Lokaal & Sociaal graag bijdraagt aan hun zelfredzaamheid.

Verse boodschappen voor Amsterdamse ouderen

Er zijn echter legio andere mogelijkheden te bedenken waardoor ouderen niet in staat zijn om zelf hun boodschappen te doen.

Als u vanwege tijdgebrek of andere redenen niet in staat bent om zelf boodschappen te doen, bent u van harte welkom om gebruik te maken van de boodschappenservice.

Maatwerk mogelijk indien jonger dan 65

Omdat Lokaal & Sociaal een bijdrage wilt leveren aan de zelfredzaamheid van Amsterdammers, maken wij graag een uitzondering voor mensen die minder valide zijn, of vanwege een blessure of ziekte zelf geen mogelijkheid hebben om boodschappen te doen.

Ook wanneer u jonger dan 65 bent en zelf niet in staat bent om uw boodschappen te doen, kunt u bij ons terecht. Neem in dat geval contact met ons op voor maatwerk.

Meer informatie over de boodschappenservice

Lees meer over de boodschappenservice en de kosten of ervaar zelf het gemak van de boodschappenservice en word klant.

word lid van de Lokaal & Sociaal boodschappenservice

Waarom

Lokaal & Sociaal hecht waarde aan het ondersteunen van de Amsterdamse maatschappij. Waarom we dit doen leggen wij u graag uit.

Lees meer

Voor wie

De boodschappenservice van Lokaal & Sociaal biedt ondersteuning aan Amsterdamse ouderen van 65 jaar en ouder.

Lees meer

Het team

De mensen achter Lokaal & Sociaal zetten zich met passie in om u optimaal te ondersteunen. Ontmoet onze steunpilaren.

Lees meer