In tijden van crisis leert men welke partijen echt het welzijn van Amsterdammers voorop stellen en niet enkel kijken naar hun eigen belang.

 Als kleine stichting moet Lokaal & Sociaal roeien met de riemen die we hebben en doet ons team alles om zoveel mogelijk mensen te kunnen bedienen, waarbij we niet schuwen om allemaal een stap extra te zetten.

Het is in deze tijd voor onze organisatie echter onmogelijk om iedereen van dienst te kunnen zijn en we zaten op maandag al volgepland voor de hele week.

Het was hartverwarmend toen we door Combiwel Maatschappelijke Dienstverlening pro-actief werden benaderd met de vraag hoe het met ons ging en of we ondersteuning konden gebruiken..

Als enige partij hebben zij deze betrokkenheid getoond en toen ze hoorde dat ondersteuning zeer wenselijk was, zijn ze voor ons aan de slag gegaan; mét resultaat!

Dankzij Combiwel heeft Lokaal & Sociaal de mogelijkheid om vrijdag, maandag en dinsdag een extra bezorger in te zetten, zodat we meer mensen kunnen bedienen en men niet zonder de benodigde levensmiddelen komt te zitten.

In de vijf jaar dat we actief zijn, hebben we zoiets niet eerder meegemaakt; volstrekt belangeloos, met enkel oog voor kwetsbare Amsterdammers bood Combiwel ons de helpende hand en zorgde ervoor dat we meer mensen van dienst kunnen zijn in deze tijd van de Corona crisis.

Lokaal & Sociaal kan niet genoeg benadrukken hoe wij, maar vooral onze klanten, hiermee geholpen zijn <3

https://www.combiwel.nl/