Omdat Lokaal & Sociaal haar boodschappenservice voor iedereen toegankelijk wil houden door middel van een vaste lage prijs van 6 euro per bezorging, zitten er enkele voorwaarden aan uw inschrijving verbonden.

  • Wanneer u klant wordt van de boodschappenservice van Lokaal & Sociaal, rekenen wij hier eenmalig 10 euro aan inschrijfkosten voor. Vanaf dat moment kunt u uw boodschappen doorgeven.
  • U bent verplicht de bestelde boodschappen te betalen. Wij gaan een vertrouwensband met onze klanten aan door de boodschappen voor hen voor te schieten, daarom verwachten wij van onze klanten dat zij betalen voor hetgeen zij bestellen. Wanneer uw boodschappen door onze bezorging zijn beschadigd hoeft u uiteraard niet hiervoor te betalen.
  • Wanneer u, vanwege een aantoonbaar verkeerde of onduidelijke beschrijving, het verkeerde product krijgt geleverd, wordt deze niet door ons geruild. Indien de boodschappenservice zelf het verkeerde product voor u heeft aangeschaft, wordt deze natuurlijk wel geruild.
  • Indien u zeer specifieke wensen heeft, waarbij u ons verzoekt rekening te houden met bepaalde ingrediĆ«nten in producten, rekenen wij een toeslag van 2 euro op de bezorgkosten. Deze wensen nemen teveel tijd in beslag tijdens de inkoop 's ochtends.
  • Voor de 15 euro bezorgkosten kunt u ons langs de bakker, slager, groentehandel, viswinkel of supermarkt sturen. Wilt u boodschappen van een andere winkel? Dan rekenen wij hiervoor een toeslag van 5 euro. Woont u in Stadsdeel Noord of Stadsdeel Zuid? Dan betaald u niet 15 euro, maar 6 euro bezorgkosten.
  • Het is niet mogelijk om contant te betalen. U kunt enkel per PIN betalen. Heeft u geen PIN? Dan treden we graag in contact met uw bewindvoerder.
  • Indien de prijs van uw boodschappen bij een supermarkt boven de 60 euro komt, rekenen wij een toeslag van 2 euro op de bezorgprijs.

word lid van de Lokaal & Sociaal boodschappenservice

Kosten

Al voor 6 euro kunt u als klant van de boodschappenservice uw zelfgekozen boodschappen eenvoudig thuis laten bezorgen.

Lees meer

Voorwaarden

Het inschrijven bij de boodschappenservice brengt enkele voorwaarden met zich mee. Wat dit inhoudt kunt u hier lezen.

Lees meer

Toeslagen

Om aan de wens van klanten te voldoen, kunt u de boodschappenservice ook langs andere winkels sturen. Hiervoor rekenen wij een toeslag.

Lees meer