Als klant van de boodschappenservice kunt u voor 15 euro uw boodschappen door ons thuis laten bezorgen.

Uw boodschappen thuis voor 15 euro

Voor de prijs van 15 euro kunt u vervolgens bestellen bij de bakker, de slager, de groenteman, de vishandel of de supermarkt naar keuze. De boodschappenservice voorziet u vervolgens van uw zelfgekozen levensmiddelen en levert deze aan huis of in de keuken.

Eenmalige inschrijfkosten

Om klant van de boodschappenservice te worden, dient u zich in te schrijven. Lokaal & Sociaal rekent hier eenmalig 10 euro aan inschrijfkosten voor. Deze kosten zijn enerzijds om onze bezorgprijs laag te kunnen houden en anderzijds om u als klant in onze systemen in te voeren.

Wilt u andere boodschappen bestellen?

De boodschappenservice heeft als doel het voorzien in zelfgekozen levensmiddelen. Toch hebben veel klanten ons verzocht om ook bij andere, of meerdere, winkels de inkopen te doen. Om aan deze wens tegemoet te komen, kunt u ons, in overleg, naar andere winkels sturen. Hiervoor rekenen we, afhankelijk van het type winkel, een toeslag van 3 of 4 euro per winkel. Lees hierover meer bij de toeslagen.

Let op:

Bent u woonachtig in Amsterdam Noord of Amsterdam Zuid? Dan betaald u geen 15 euro bezorgkosten, maar leveren wij de boodschappen voor slechts 6 euro!

Uw stadsdeel heeft ervoor gekozen om ons te ondersteunen, waardoor we inwoners van Noord en Zuid voor een gereduceerd tarief kunnen bedienen

Meer informatie over de boodschappenservice

Lees meer over de voorwaarden en de mogelijkheden van de boodschappenservice of ervaar zelf de voordelen en word klant.

word lid van de Lokaal & Sociaal boodschappenservice

Kosten

Al voor 6 euro kunt u als klant van de boodschappenservice uw zelfgekozen boodschappen eenvoudig thuis laten bezorgen.

Lees meer

Voorwaarden

Het inschrijven bij de boodschappenservice brengt enkele voorwaarden met zich mee. Wat dit inhoudt kunt u hier lezen.

Lees meer

Toeslagen

Om aan de wens van klanten te voldoen, kunt u de boodschappenservice ook langs andere winkels sturen. Hiervoor rekenen wij een toeslag.

Lees meer