De boodschappenservice van Lokaal & Sociaal wil gezonde, zelfgekozen boodschappen voor alle Amsterdamse ouderen toegankelijk houden. Daarom kunt u, nadat u zich heeft aangemeld, voor 15 euro uw boodschappen door ons thuis laten bezorgen.

Uw boodschappen thuis bezorgd voor 15 euro

Ook brengt bestellen bij de boodschappenservice volledige keuzevrijheid met zich mee. Zo kunt u bij ons brood van uw bakker, verse vis van de vishandel of bijvoorbeeld groente van de groenteman krijgen. Uiteraard gaan we voor u ook langs de supermarkt. Op verzoek gaan we ook naar andere, of meerdere, winkels voor u. Hiervoor vragen we, afhankelijk van het type winkel, een toeslag van 3 of 4 euro op de bezorgprijs.

Let op:

Bent u woonachtig in Amsterdam Noord of Amsterdam Zuid? Dan betaald u geen 15 euro bezorgkosten, maar leveren wij de boodschappen voor slechts 6 euro!

Uw stadsdeel heeft ervoor gekozen om ons te ondersteunen, waardoor we inwoners van Noord en Zuid voor een gereduceerd tarief kunnen bedienen

Word klant van de boodschappenservice

Indien u klant wordt bij de boodschappenservice rekenen wij hiervoor éénmalig 10 euro aan inschrijfkosten. Hierna bent u aangemeld als lid van de boodschappenservice en kunt u voordelig uw boodschappen thuis laten bezorgen.

Meer informatie over de boodschappenservice

Lees meer over de kostenvoorwaarden en de mogelijkheden van de boodschappenservice of ervaar zelf de voordelen en word klant.

word lid van de Lokaal & Sociaal boodschappenservice

Kosten

Al voor 6 euro kunt u als klant van de boodschappenservice uw zelfgekozen boodschappen eenvoudig thuis laten bezorgen.

Lees meer

Voorwaarden

Het inschrijven bij de boodschappenservice brengt enkele voorwaarden met zich mee. Wat dit inhoudt kunt u hier lezen.

Lees meer

Toeslagen

Om aan de wens van klanten te voldoen, kunt u de boodschappenservice ook langs andere winkels sturen. Hiervoor rekenen wij een toeslag.

Lees meer