U betaalt pas voor uw boodschappen wanneer Lokaal & Sociaal deze komt afleveren.

Wij overhandigen u, samen met de boodschappen, de bonnetjes van de inkopen en u kunt het bedrag, inclusief bezorgkosten, direct aan ons voldoen bij aflevering. Hierbij heeft u de keuze om met pin of via een bewindvoerder te betalen. Wij accepteren geen contante betalingen.

Betaal met PIN bij aflevering

De boodschappenservice biedt u de mogelijkheid om uw boodschappen eenvoudig met uw pinpas te betalen. Ook kunt u, indien uw pinpas dit ondersteunt, contactloos betalen. Voor zowel het pinnen, als het contactloos betalen, brengen wij geen extra kosten in rekening.

Betaal via een bewindvoerder

Uiteraard kunt u bij de boodschappenservice ook terecht indien u niet de beschikking heeft over uw pinpas.

U kunt ons dan in contact brengen met uw bewindvoerder en wanneer u uw bestelling plaatst, bewaren wij de aankoopsbewijzen, mailen deze naar uw bewindvoerder, welke het bedrag vervolgens aan ons overmaakt.

Bij nieuwe klanten kan het voorkomen dat we de eerste paar bestellingen uw bewindvoerder vragen om vooraf een bedrag over te maken.

Meer informatie over de boodschappenservice

Lees meer over de boodschappenservice en de kosten of ervaar zelf het gemak van de boodschappenservice en word klant.

word lid van de Lokaal & Sociaal boodschappenservice

word lid van de Lokaal & Sociaal boodschappenservice

Bestellen

Het bestellen van uw boodschappen gaat eenvoudig telefonisch of per mail. Zo kunt u tot één dag van te voren uw bestelling aan ons doorgeven.

Lees meer

Bezorgen

Wij bezorgen uw boodschappen op een vooraf afgesproken dag. Desgewenst bezorgen wij uw boodschappen tot in de keuken.

Lees meer

Betalen

Lokaal & Sociaal staat voor een persoonlijke band met haar klanten. Daarom betaalt u pas de boodschappen wanneer wij ze bij u afleveren.

Lees meer